Regionsklinik Brønderslev

Velkommen til Regionsklinik Brønderslev
Regionsklinik Brønderslev er en moderne klinik beliggende midt i Brønderslev. Ligger tæt på gågade og handelsmuligheder.

Her er særdeles gode parkeringsforhold - både foran indgangen og bag klinikken er der parkeringsplads.

Vi ligger på 1. sal, men der er en velfungerende elevator - så gangbesværede kan også komme i klinikken. Kører du med tog er der kort gangafstand til klinikken.

Klinikken er veludnyttede dejlige lyse og moderne lokaler med et dejligt venteværelse.

Klinikkens personale består af 2 faste, meget erfarne læger. Desuden har vi tilknyttet 2 faste videolæger, og flere faste vikarlæger. Derudover er vi 5 faste meget erfarne konsultationssygeplejersker i vores team. Teamet arbejder meget tæt sammen for at sikre en professionel og god behandling af patienternes individuelle behov.

Klinikken bliver ledet af en sygeplejerske, der har stor erfaring bl.a. fra praksis. Hun skal sikre en effektiv og velfungerende klinik med tilfredse patienter og personale.

I klinikken lægger vi vægt på en god og respektfuld atmosfære både blandt personale og i vores relationen til patienterne.

Vi tilbyder en omfattende bred vifte af konsultationer – her kan nævnes akutte konsultationer på dagen, almindelige konsultationer, til videokonsultationer. Vi visiterer og planlægger ud fra dit behov som patient.  Har du mere én ting du gerne vil tale med os om, så gør opmærksom på det når du bestiller tid så vi kan få afsat den korrekt tid til dit besøg.

Vores telefon er åben alle hverdage mellem 8-16, men vi opfordrer dig til at ringe mellem 8.10-12. Mellem kl. 8-12 sidder der 2-sygeplejersker klar til at rådgive. Fra kl. 12-16 sidder der 1 sygeplejerske klar til at hjælpe dig, hvis der måtte være et behov, der ikke kan vente til næste dag i telefontiden.