Regionsklinik Læsø

Velkommen til Regionsklinikken Læsø.

Vi er en mindre klinik, som er centralt beliggende i hyggelige omgivelser mellem Byrum kirke og Kirkensgaard i Læsøs største by Byrum.

Klinikkens personale består af 4 faste og erfarne læger, 1 erfaren sekretær, samt 4 sygeplejersker med bred klinisk erfaring. Der er tæt samarbejde mellem klinikkens faggrupper, hvilket er til gavn for dels personalet og samtidig sikrer det en professionel og kompetent håndtering af vores patienters individuelle behov.
Klinikken ledes af en sygeplejerske med bred erfaring fra blandt andet almen praksis og hvis opgave blandt andet er at sikre en effektiv og velfungerende klinik med tilfredse patienter og personale.
Klinikken er indrettet med gode konsultationsrum, venteværelse og et særskilt rum til akutte skader.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder planlagte telefon, video- og fremmødekonsultationer. Vi efterstræber at finde den rette konsultationsform i hver situation. Vi ser patienter med akut opstået sygdom eller skader.

Vores klinik ligger tæt på hovedvejen og der er busstoppested tæt på og kommer du i bil eller på cykel har vi fine parkeringsmuligheder lige udenfor døren.
Der lægges stor vægt på en god og respektfuld atmosfære i klinikken, både blandt personale -men også i relationen til patienterne. Vi stræber efter at skabe et miljø, hvor hver patient føler sig hørt og taget hånd om.

Læsø er et lille samfund, hvor indbyggerne kender hinanden og tager vare på hinanden – den omsorg efterstræber vi at tage med ind i klinikken.

Vi er til rådighed på telefonen alle hverdage, hvor der sidder enten en sygeplejerske eller sekretær klar til at rådgive. Vi opfordrer dig til at ringe mellem 8-12.