Regionsklinik Hurup

Velkommen til Regionsklinik Hurup.
Du finder os i Sundhedshuset, Idrætsvej 5a, i stueetagen – beliggende ved siden af Svømmehallen og wellness. Der er parkering tæt på.

Vi er en erfaren personalegruppe bestående af 3 faste læger og 5 faste sygeplejersker. Derudover har vi faste videolæger tilknyttet klinikken.

Vi gør alle en stor indsats for at hjælpe vores patienter på den bedste mulig måde med de nødvendige individuelle hensyn, der skal tages til både patienter, personale og klinikken.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder almindelige konsultationer, akut tider, børneundersøgelser og vaccinationer, graviditetsundersøgelser, samtaler, videokonsultationer mm.

Vi afsætter tid til din konsultation i forhold til, hvad du måtte kommer med. Har du mere end én ting, du gerne vil tale med os om, så gør opmærksom på det, når du bestiller tid.

For at booke en tid, vil vi gerne om du kontakter os på tlf. 97 94 50 04 mellem kl. 8.10 - 12 på alle hverdage, hvor der kan aftales nærmere.

Vores telefon er åben alle hverdage mellem 8-16, men vi opfordrer dig til at ringe mellem 8.10 - 12.

Vi lægger vægt på klinikkens værdier som højt fagligt niveau, personlig pleje og hensyn.

Vi stræber efter at skabe et miljø, hvor hver patient føler sig hørt og taget hånd om, så vi sammen sikre os at der er tillid til de lagte behandlingsplaner.