Regionsklinik Hurup

Velkommen til Regionsklinik Hurup.

Du finder os i Sundhedshuset, Idrætsvej 5a, i stueetagen – beliggende ved siden af Svømmehallen og wellness. Der er parkering tæt på.

Vi er en stabil stab, med 1 fuldtidslæge og 1 læge tre dage ugentlig, samt en videolæge hver eftermiddag. Derudover er vi 5 sygeplejersker, som gør en stor indsats for at hjælpe vore patienter på bedst mulig måde med de nødvendige individuelle hensyn.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder almindelige konsultationer, akut-tider, børneundersøgelser og vaccinationer, graviditetsundersøgelser, samtaler, videokonsultationer mm.  Vi afsætter det nødvendige tid til dit besøg.  Har du mere én ting du gerne vil tale med os om, så gør opmærksom på det når du bestiller tid så vi kan få afsat den korrekt tid til dit besøg.

For at booke en tid, kan du bedst kontakte os på tlf 9794 5004 kl 8.10-12, hvor der kan aftales nærmere mht. alm konsultation eller evt. Videokonsultation. Vores telefon er åben alle hverdage mellem 8-16, men vi opfordrer dig til at ringe mellem 8.10-12.

Vi lægger vægt på klinikkens værdier som højt fagligt niveau, personlig pleje og hensyn. Vi stræber efter at skabe et miljø, hvor hver patient føler sig hørt og taget hånd om samt tillid til deres behandlingsplan.
For yderligere information eller for at booke en tid, kontakt os på 9794 5004